2 Sætrepatruljer til NM i Speiding!!!

I tøff konkurranse med 30 patruljer fra Nedre Buskerud klarte to av våre patruljer å kvalifisere seg til NM i Speiding. De to patruljene, Blekksprut og Badegakk plukket godt med poeng på alle de 12 delkonkurranse.

Patruljen Blekksprut på seierspallen. Ikke bare kom de til NM som representant fra Nedre Buskerud, men som beste patrulje fra Sætre blir de også Sætres ”flaggpatrulje” det kommende år. Det er første gang denne patruljen klarer dette.

Det er ikke ofte en patrulje med så lav gjennomsnittsalder klarer å kvalifisere seg til NM. Alle speiderne var med å ”dra lasset” og patruljefører Christian Hoff viste virkelig god ledelse av patruljen.

Patruljen Badegakk (her avbildet uten alle medlemmene til stede) er for andre år på rad kvalifiser til NM. Det er sjelden patruljer klarer dette flere år på rad! Ekstra imponerende ble det da halve patruljen var borte pga sykdom.