Årets kakesalg nærmer seg

Hei. Det nærmer seg nå årets store kakesalg. Dette er speiderens viktigste inntektskilde og vi håper at dette fortsetter også i år!

Salget er delt i 2:

Salg i roder:

På terminlisten står det at kakesalget blir 27. november. DETTE ENDRER VI TIL 6. NOVEMBER. Det som skulle skje i følge terminlistene 6. november flyttes til 27. november.

Den 6. november møtes vi på EPLEGÅRDEN der rodene deles ut. Vi trenger foreldre til å kjøre med barna rundt på rodene, men foreldrene slipper å delta i selve salget!

Flokken med foreldre møter kl. 1730

Troppen med foreldre møter kl. 1800

Samkjøring avtales på stedet. Vi trenger 2 til 3 speidere pr. bil for å få effektive roder.

Salg på arbeidsplasser og til familie:

Alle foreldre kan drive ”forhåndssalg” på sin arbeidsplass eller til venner og bekjente. Dette er enkelt. Legg ut vedlagte skjema og ta opp bestillinger. Det er mange som uten større anstrengelser får solgt 30-60 bokser slikt. Forhåndsbestillinger sendes så til gbaumann@online.no innen 22 november. Det vil si at fristen for dette salget går ut flere uker etter at vi er rundt på rodene.

Skjema for privat salg ligger vedlagt her. Merk at det ligger både en ”miniversjon” på en side, samt flere sider der det er større skrift i omtalen av hver kakesort. Bruk det format som passer deg.

SKMBT_C55212102416480.pdf.pdf

Kopi av Bestillingsskjema kakesalg speidern 2012