Info om tv-aksjonen

Årets viktigste søndagstur 20. oktober.

Kom og vær bøssebærer til TV-aksjonen

Sætre-speiderne har i mange år stilt opp som bøssebærere under TV-aksjonen. Søndag 20. oktober gjør vi en skikkelig innsats igjen. Møt opp på det nye kommunehuset klokken 14. for årets viktigste og hyggeligste søndagstur.

I år går inntekten fra TV-aksjonen til Nasjonalforeningen for folkehelse og demensrammede. Over 70.000 nordmenn har demens. De neste årene vil det bli dobbelt så mange, og enda flere rammes gjennom å være pårørende. Nasjonalforeningen jobber for å fremme forståelse fro hva demens er, utvide aktivitetstilbudet til dem som er rammet og styrke forskning på demens.

Vi satser på at Sætre-speiderne nok en gang imponerer alle i lokalsamfunnet med å stille opp i hopetall. Kle deg etter vær, og gjerne med speiderskjerf!

Vi sees søndag 20. oktober klokken 14.00 på kommunehuset på Sætre.