Kakesalg / endret plan for møter 18. november

Årets kakesalg nærmer seg. Dette er speiderens viktigste inntektskilde og vi trenger alles hjelp. Salget er delt i 2:

Salgsdagen: Salgsdagen blir 18. november (merk annen dato enn terminlisten). Oppmøte blir da på Eplegården på Storsand. Flokken møter 1800, troppen 1830. Der får dere utdelt roder. Merk at foreldre må hjelpe til å kjøre den kvelden. Vi setter 2 barn pr. bil. Foreldrene sitter da i bil mens barna selger. Salget tar ca. 2 timer.

Det vil si at det ikke blir ordinært flokkmøte / troppsmøte den 18. november. Disse møtene blir i stede flyttet til 25. november.

Direktesalg: Selg gjerne til venner, på jobb og lignende. Bruk da vedlagte skjema og send det inn innen  30. november til gbaumann@online.no. Forhåndsbestilte varer deles ut torsdag 4 desember. Salgsliste og informasjon om produktene ligger vedlagt.

Bestillingsskjema kakesalg speidern 2014

 

For spørsmål ring Grethe Baumann 905 90 427.