PLAN FOR TROPPSMØTER , VÅREN 2015

Første troppsmøte er tirsdag 13. januar, kl. 18.30 på Grytnes ungdomsskole. Denne våren legger vi opp til tre hovedtemaer for Troppen. Det blir «Kokkekamp», hvor hver patrulje skal konkurrere i å lage noe godt med primitiv mat. Det blir «Vinterspeiding og pionering», hvor dere blant annet får tidligere oppgave fra NM i speiding. Og det siste temaet er «sying av leirbålskapper». Disse temaene vil gå parallelt på hvert møte, og patruljene vil rotere fra møte til møte.

Materiell til leirbålskappen koster 500-600 kr. Vi ber derfor om en egenandel fra speiderne på 250 kr. Allerede på tirsdag vil første patrulje begynne å sy, og først ut er Hybelkanin. Vi ber om at dere har med penger i en konvolutt, merket med navn. Hvis det er noen som ikke ønsker at speideren skal ha leirbålskappe, eller har problemer med betaling, så send meg en melding (41850240/ elisabeth.solheim@hotmail.com), så ser vi på løsninger.

Leirbålskappe: 13. januar – Hybelkanin, 20. januar – Blekksprut, 17. februar – Enhjørning, 03. mars – KU, 21. april – Dovendyr

NB. Det er flere troppsmøter enn dette, sjekk terminlisten for datoer.

MVH. Lederne i Troppen