Kretsbannerinfo

God kveld. Vil bare komme med noen oppklaringer tilfelle det er noe usikkerhet. Patruljene skal ligge i telt, telt har peffen ordnet. Speiderne må selv ha med liggeunderlag, sovepose, mat slik som det har blitt bestemt i patruljen. Grillmat på fredag, fire brødmåltider og evt. middag på lørdag kved. Noen patruljer har bestemt seg for felles mat, andre har bestemt at hver enkelt ordner for seg selv. Det er meldt kaldere til helgen og litt regn. Det kan være godt å ha på seg et sett med ulltøy om natta. Det blir overaskende kaldt om kveldene og de skal bo ute, så sendt med varmt tøy.
Jeg har konfirmant i helgen og skal selv ikke på Kretsbannerkonkurransen, men Lise (93219195) og Randi (90821520) vil være der hele helgen. I tillegg vil det være flere voksne som kommer og går.
Så en liten bønn til slutt: Er det noen som har ledig plass i biler så ta kontakt med meg, 41850240. Vi har ikke fått nok foreldre til å kjøre frem og tilbake. Lykke til speidere!
Hilsen Elisabeth