Alle speidere deltar på TV-aksjonen 18. oktober kl 1400

Det er tid for høstens hyggeligste og viktigste gåtur igjen. Vi pleier å være mange speidere som stiller opp for tv-aksjonen, la oss opprettholde denne stolte tradisjonen! Uten vår deltakelse blir mange av rodene i Hurum stående udekket. I tillegg til mange speidere, trenger vi foreldre til å kjøre og være bøsseansvarlige. Ta på klær etter vær, gjerne speiderskjorte og skjerfJ . Når vi er ferdige vanker saft og noe godt å spise. Vi sees på Rådhuset, søndag 18. oktober klokken 14 (de som har vært på JOTA/JOTI kommer så fort de kan). I år går pengene fra TV-aksjonen til Regnskogsfondet. Vi kan være med å redde regnskogen i fem land. Med de pengene som vi samler i bøssene bidrar vi til å bevare regnskog større enn Norge og Danmark til sammen.