VS: Kakesalg 16. og 17. november

Sætre speidergruppe får den 24. november besøk av presidenten i Liberias speiderforbund. Årsaken er at Norges speiderforbund har inngått en avtale om å støtte speideren i Liberia, og de skal nå se hvordan speiderarbeidet gjøres i Norge. Vi vil følgelig ha vanlige speidermøter den 24. november slik at delegasjonen fra Liberia kan besøke både troppsmøtet og flokkmøtet.

Kakesalget blir derfor den 17. november. Denne kvelden er det Åpen kveld på Sætre skole. Det vil derfor bli mulighet for å selge kaker også mandag 16. november. Derfor kan dere møte opp enten mandag 16. eller tirsdag 17. november. Begge dager er oppmøte fra kl. 17.00 til 1830 på Eplegården. Seneste innlevering er kl. 2100. Vi setter sammen salgslag på 2 eller 4 speidere. Foreldre må regne med å kjøre dem, men de sitter i bilen – speiderne gjør salget.

Forhåndssalg: Mange foreldre selger mye privat eller på arbeidsplassen. Legg gjerne ut vedlagte liste på jobben eller selg til venner. Listen returneres til gbaumann innen 30. november.

Husk at kakesalget er en viktig inntekt for speideren, og den eneste dugnad alle må være med på. Still derfor opp på en av de to salgsdagene, og gjerne på forhåndssalget i tillegg.

Bestillingsskjema kakesalg speidern 2014.xlsx