Vi trenger hjelp av deg!

Synes du speideren er en bra ting for barnet ditt? Dette gjør seg ikke selv! Vi har mange aktive foreldre som er med i ulike roller. Noen har vært med i mange år og ønsker å gjøre noe annet. Og vi vokser og får nye medlemmer hele tiden, så vi kan trenge mer hjelp. Det er litt jobb, men mest av alt har vi det veldig hyggelig sammen 🙂 Nå trenger vi foreldre til å hjelpe oss med: – organisere og ta ansvar for kakesalget en gang i året (Dette har vi gjort i mange år og har opparbeidet et godt system, du vil få god opplæring. Dette er en viktig inntektskilde for oss) – festarrangement (Det er mye praktisk som skal organiseres/kjøpes inn i forbindelse med sommerfester, årsfester, julefester, mm. Vi trenger flere her, og også her vil dere få hjep og veiledning) – Materialforvaltere (Vi har mye utstyr og kan trenge flere som kan hjelp oss med ved vedlikehold og orden av utstyr) Passer ikke noen av disse oppgavene for deg, men du vil bidra med andre ting, så ta kontakt. Send mail til elisabeth.solheim@hotmail.com snarest hvis du vil være med på laget 🙂