Troppsmøte 14. mars – oppmøte: Parkeringen ved Røyken og Hurum Skytterlag sin skytebane

Velkommen til spennende troppsmøte.
RFDs gjenvinningsanlegg i Røyken holder åpent bare for oss i morgen. Vi vil få et interessant foredrag om søppel og resirkulering før vi får omvisning.

Oppmøte kl. 18.30 – Vi møtes på parkeringsplassen ved skytebanen til Røyken og Hurum Skytterlag, dette ligger i bunnen av bakken ved oppkjøringen til gjenvinningsstasjonen. Der tar vi opprop før vi går i samlet tropp opp til stasjonen.

Obs! Eskil i patrulje Gaupe skulle egentlig vært på en dugnad med flaskeinnsamling denne kvelden, men har VELDIG lyst til å være med på dette møtet. Kan alle som har et par tomflasker liggende være så snill å ta med disse til møtet? Da kan Eskil både samle flasker og få med seg speidermøtet J Passer jo også fint inn i temaet på møtet, nemlig gjenvinning.

Avslutning på samme parkeringsplass som vi startet.