Velkommen til vårens vakreste eventyr Bergholmen 2017

Avreise og hjemkomst

Både flokken og troppen møter opp fredag 28.april kl. 1700 i havna i Sandspollen ved Fischer Marine, avkjøring til Værpen, se kart herTroppen kommer tilbake Søndag 30. kl. 1600. Flokken overnatter fra fredag til lørdag 29. og kommer tilbake til Sandspollen kl. 1800 lørdag kveld.  Egen info for sjøspeiderne og roverne. Foreldre som ønsker å hjelpe til med båttransporten ut til Bergholmen er velkomne!

Felles aktiviteter

Kanopadling, postløype opp Batteriveien på sørspissen av Håøya med historiske innslag. ”Skotte og Viking” . Leirbål!  Det blir også anledning til å være med på fisking, «Rydd en strand», nattnavigering, nattkino!

Husk!

I tillegg til vanlig speiderutstyr må alle sørge for å ha med seg sovepose, liggeunderlag, redningsvest/seilvest, liten tursekk, matboks og stor drikkeflaske. Pakk personlig utstyr i vanntett bag/sekk eller i plastposer i en sekk! Ref. vedtak på gruppetingets årsmøte bruker alle minst speiderskjerf på tur. Sørg for å ha med varme klær, vi skal være ute det meste av tiden, det blir kaldt når sola går ned.

 Påmelding

På grunn av påsken ser vi helst at påmelding skjer så raskt som mulig, men innen tirsdag 18.april. Husk å gi beskjed om allergier, spesielle behov, samt padling og bading med/uten vest. All mat og alle aktiviteter er inkludert.

Betaling overføres Speidergruppens konto 2240.20.87777, merk innbetalingen med navn. For flokken varer turen en dag kortere, dere blir til gjengjeld fraktet både inn og ut.

Troppen, roverne og sjøspeiderne melder seg på til Elisabeth Solheim. elisabeth.solheim@hotmail.com  Turen koster 410 kroner.

Påmelding for flokken til Morten Lyngengmortenlyngeng@me.com  Turen koster 300 kroner.

Vi gleder oss !